16 Mayıs 2013 Perşembe

Beautiful Widgets ile Farklı Widgetlar Sizlerle

Android telefon veya tabletlerin kuşkusuz ki en dikkat çeken bölümü ana ekranıdır. Her cihaza göre özel kişiselleştirmeler sayesinde farklılık gösteren bu bölümde istediğiniz değişikliği rahatlıkla gerçekleştirmeniz mümkün. Bu yazımızda sizlere tanıtacağımız Beautiful Widgets uygulaması ile ana ekranı istediğiniz gibi şekillendirebilir ve yardımcı ekipmanlar ekleyebilirsiniz. Uygulama içerisinde widgetlar sayesinde hava durumuna, saate ve Toggle Wi-Fi bölümlerine rahatlıkla erişmeniz mümkün. 2.000′den fazla güzel temayı içerisinde bulunduran uygulama ile görselliği istediğiniz gibi şekillendirmek mümkün. Accuweather verileri sayesinde de bulunduğunuz yer için hava durumları en hızlı şekilde size sunuluyor. Tabi bu özelliği kullanmak için internet bağlantınızın açık olması gerekmekte.

1x1.trans Beautiful Widgets ile Farklı Widgetlar Sizlerle


Kolay kullanılabilir bir yapıya sahip olan uygulama ile saatlik hava durumlarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Düşük RAM ve işlemci kullanımı ile Beautiful Widgets uygulaması Android cihazınızı aşırı derecede kastırmaz ve batarya kullanımını aşırı derecede arttırmaz.

Google Play Store üzerinde ücretsiz olarak sunulan Beautiful Widgets uygulamasını kurmak için 12 MB boyutundaki yükleme dosyasını indirmeniz gerekiyor. Uygulama Android 2.2 ve üzeri sürümlere sahip orta seviye olarak tabir ettiğimiz Android telefon ve tabletlerde rahatlıkla çalışmaktadır.

Beautiful Widgets Android uygulaması için hazırlanmış kısa video:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder