16 Mayıs 2013 Perşembe

CamScanner ile Android Cihazınızı Tarayıcı Dönüştürün

Merhabalar bugün sizlere çok ama çok yararlı bir Android uygulama tanıtacağım. Programımızın ismi CamScanner. İsminden de biraz çıkarım yapmışsınızdır aslında. Ne işe yarıyor peki bu CamScanner? Şöyle söylemek gerekirse telefon eşittir tarayıcı. Elinizde Android cihazınız olsun içinde CamScanner yüklü olsun oracıkta bütün tarama işlerinizi halledebilirsiniz. Peki nasıl kullanılıyor? Orası da kolay.. Programı açtığınızda altta kamera tuşu çıkıyor. İşinizi kolaylaştırması açısından programın sol menüsünde tarama yapacağınız türe göre modlar (kimlik kartı, kartvizit vs.) yer almakta. Bastığınızda sizi kameraya atıyor. Işığa ve yukarıdan dik olarak çekmeye dikkat ederseniz çok daha iyi bir performans sergiliyor. Resmi çektiğinizde sizi düzenleme bölümüne geçiriyor. Orada belgeyi kırpma işlemini yapıyorsunuz.

1x1.trans CamScanner ile Android Cihazınızı Tarayıcı Dönüştürün


CamScanner uygulaması kırpma olayını çok iyi yapıyor benden söylemesi. Sonra ışık ve kontrast ayarlarını yapıyorsunuz. En sonda belgeniz tarayıcıdan çıkmış gibi elinizde. Geldik benim en sevdiğim noktaya. Belge elimizde bunu bir arkadaşa veya ofise yollamamız lazım. Programın içinde Google Drive senkronizasyonu bulunmakta. Elinizde oluşan belgeyi direk olarak Google Drive hesabınıza atabiliyorsunuz. Daha sonra belgeyi istediğiniz zaman Google Drive’dan indirebilirsiniz. Sadece Google Drive değil içinde Box, Dropbox, Evernote ve Skydrive gibi hizmetlere de erişim imkanı sağlıyor.

CamScanner Android uygulaması Google Play Store üzerinde ücretsiz olup bazı ek özellikler için ücretli versiyonu var. Merak etmeyin ücretsiz versiyonu hayli hayli işinizi görecektir. Uygulamanın ücretsiz versiyonunu indirmek için bu linki kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder