16 Mayıs 2013 Perşembe

Fotoğraflarınızı FotoFilm Uygulaması Filme Çevirin

iOS platformunun kuşkusuz en iyi fotoğraf uygulamalarından birisi olan Vine uygulamasının yerli versiyonu FotoFilm, Avea ve MIT (Massachusetts Institute of Technology) işbirliği ile Google Play Store üzerinde yerini aldı. FotoFilm uygulaması kısaca çekmiş olduğunuz fotoğraflardan kısa film oluşturmanızı sağlıyor. İsterseniz bu fotoğraflara lokasyon bilgilerini de ekleme imkanına sahipsiniz. Uygulama lokasyon bilgisini isteğiniz üzere alarak video ile ile birlikte sisteme ekleyebiliyor. İsterseniz bu videoları internet üzerinde paylaşabilir ve başkaları tarafından görüntülenmesini sağlayabilirsiniz. Tabi isterseniz de başkalarının da bu video üzerinde katkıda bulunmasını sağlayabiliyorsunuz.

1x1.trans Fotoğraflarınızı FotoFilm Uygulaması Filme Çevirin


FotoFilm Android uygulamasının Google Play Store üzerinde yer alan açıklaması:

FotoFilm ile:
- Anı kaydet,
- Canlandır ve
- Sevdiklerinle paylaş!
Fotofilm, peş peşe çektiğiniz fotoğrafları birbirine ekleyerek kısa filmler oluşturur. Oluşturduğunuz kısa filmlere, bulunduğunuz lokasyonun bilgisini de ekleyerek paylaşabilirsiniz. Dilerseniz FotoFilm’inizi iş birliğine açarak, başkalarının da yaratıcılığınıza katkıda bulunmasını sağlayabilirsiniz.
FotoFilm, fotoğraflarınızı ve hayatınızı canlandırmanın en eğlenceli yolu!
AveaLabs ve MIT (Massachusetts Institute of Technology) Mobile Experience Lab ortak projesidir.

Google Play Store üzerinde ücretsiz olarak sunulan Türkçe yapısı ve kolay kullanımı sayesinde işlemlerimizi kolaylıkla yapmamıza imkan sunmakta. Kısa zamanda onlarca kişinin denemiş ve beğenmiş olduğu bu uygulama Android 2.2 ve üzeri Android telefon ve tabletlerde çalışabilmekte. 3.5 MB büyüklüğündeki kurulum dosyası ile yüklenen uygulamayı indirmek için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder