21 Mayıs 2013 Salı

Galaxy S4 Active’nin Görseli ve Videosu Yayınlandı

Samsung’un şimdiye kadar ki en performanslı akıllısı Galaxy S4′ün su geçirmez versiyonu olan Galaxy S4 Active’ın görselleri ve videosu yayınlandı. Qualcomm’un 1.9 GHz hızında çalışan çift çekirdekli MSM8960 işlemcisine Adreno 320 GPU eşlik ediyor. Galaxy S4′e göre performans olarak biraz düşük olan bu model IP57 dayanıklılık standartlarını destekliyor. Galaxy S4′e göre sadece işlemci bakımından farklılık gösteren Galaxy S4 Active’ın diğer özellikleri neredeyse Galaxy S4 ile aynı. 5-inç büyüklüğünde ve Full HD çözünürlüğünde Super AMOLED ekran kullanan akıllıya 2 GB RAM eşlik ediyor.

1x1.trans Galaxy S4 Activenin Görseli ve Videosu Yayınlandı


Ürünün arka kısmında 13 MP çözünürlüğünde ve sensörlerle desteklenen kamera yer alıyor. Bu kamera ile Galaxy S4 Active Full HD video kaydı yapabiliyor. Şık ve sağlam görünüşü ile oldukça popüler bir akıllı olması beklenen Galaxy S4 Active’in ön ve arka tarafında Android navigasyon tuşları yer alıyor. Ürünün ön kısmında kapasitif tuşa yer verilmezken 3 farklı fiziksel tuş tercih edilmiş. Kırmızı kaplama ile farklı bir görünüme sahip olan ürün bu kaplama ile oldukça şık yapıya sahip.

Yazılımsal olarak da Galaxy S4′e benzeyen ürün su geçirmez akıllı telefon isteyen kullanıcılar için en iyi alternatiflerden birisi olmaya aday. Ürün hakkında şimdilik bu kadar bilgiye yer verilmiş durumda, gelecek yeni bilgilerden sizleri haberdar edeceğiz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder