16 Mayıs 2013 Perşembe

Google Play Store Üzerinde Geliştiriciler Yanıt Verebilecek

Google+ hesabınızla giriş yapmayı zorunlu hale getiren Google, Play Store üzerindeki içeriklerin kalitesini ve güvenirliğini arttırmayı amaçlamakta. Bu düzenlemelerin sonrasında Google yeni bir düzenleme gerçekleştirerek kullanıcı yorumlarını kontrol altına almayı başardı.  Böylelikle kullanıcılar ile geliştiriciler arasında bir bağ kuran Google, I/0 2012 konferansı sonrasında hayata geçirmiş olduğu yeni bir teknoloji ile birlikte de geliştiricilerin tüketicilerin yazmış olduklarına cevap yazabilme olanağı sağlandı. Geçtiğimiz günlerde yeni bir sistem sunan Google böylelikle  geliştirici konsolundan tüketicilerin uygulamalarına yazılan cevaplara tam anlamıyla cevap verebilmek ve bu cevapların diğer tüm kullanıcıların görebilmesini sağladı.

1x1.trans Google Play Store Üzerinde Geliştiriciler Yanıt Verebilecek


Google Play Store üzerinde uygulamalara yorum yazan kullanıcıların bu yorumlarına eğer ki geliştiriciler tarafından bir yanıt verilirse o kullanıcıya Google+ hesabına bağlı e-postasına bir bilgilendirme maili gönderilecek. Böylelikle sormuş olduğunu soruyu hangi uygulamada olduğunu unutsanız bize size bilgilendirme maili gelmiş olacak. Bu işlemler dolayısıyla tüketicilerin uygulamaya vermiş olduğu not değerlerini arttırması ve kullanıcılara daha iyi bir hizmet sunması bekleniyor.

Google Play Store üzerinde yeni yer alan bu cevap özelliğini kullanmak ve daha detaylı bir bilgi almak için bu bağlantıdan yorum poliçesini gözden geçirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder