21 Mayıs 2013 Salı

Her Android Telefonda Olması Gereken 10 Program

Bu yazımızda sizlere bir arkadaşımızın bizlere yazmış olduğu bir makaleden bahsedeceğiz. Başlıktan da anlaşılacağı üzere makale içerisinde 10 farklı uygulama seçilmiş. Bu seçilen uygulamalar birçok kişi tarafından bilinse de bazıları bazı arkadaşlarımız tarafından bilinmeyebilir, uygulamalar kısa kısa anlatılarak sizlere kısa ve öz olarak tanıtılmaya çalışılmış. Tanıttığımız bu uygulamalar Google Play Store üzerinde ücretsiz olarak sunulmakta ve Android telefonu veya tableti kasmayacak uygulamalardır. İşte bir arkadaşımızın bize kısaca yazmış olduğu o uygulamalar.

1x1.trans Her Android Telefonda Olması Gereken 10 Program


5iromToolbox: İmei numaranızı herhangi bir şekilde kaybetmeniz şekilde, imei numaranızı yedeklemeye yarayan kullanışlı bir program.

Adfree: Android markette ki can sıkıcı reklamları engeller ve size daha rahat gezinme imkanı sağlar.

App 2 Sd: Kurduğunuz programları istediğiniz zaman anında sd karta taşımanıza olanak sağlayan program.

Ringdroid: İstediğiniz şarkıyı istediğiniz gibi kesip kullanma olanağı sağlayan program.

Set Dns: Telefonunuz DNS ayarlarını kolaylıkla değiştirmenize yarar. Böylelikle yasaklı sitelere girişiniz mümkün olacak.

Foursquare: Nerede olduğunu merak ettiğiniz kişileri bu program sayesinde öğrenebilirsiniz. Ayrıca gittiğiniz yerler hakkında yorum yaparak diğer kullanıcılara da yol göstermiş olacaksınız.

Instagram: Artık neredeyse her tablet pc ve telefonda olan bu muazzam programı yazmamak olmaz.

WhatsApp: Diğer mesajlaşma programlarını bıraktıracak iddialı bir program. Dünya’nın neresinde olursanız olun internete bağlı olduğunuz sürece herkesle ücretsiz mesajlaşma olanağı sağlıyor.

Dr. Web anti-virüs: Bu ücretsiz ve ödüllü yazılım sayesinde tabletinizi veya telefonunuzu kötü amaçlı yazılımlardan koruyacaksınız.

Tango Video Calls: Bu program sayesinde telefonunuz ile ücretsiz görüntülü aramalar yapabileceksiniz. Tabi ki telefonunuz 3G bağlantıya izin veriyor ve çift kameralı ise.

Google Play Store üzerinde ücretsiz olarak sunulan bu uygulamaları bulmak için Google Play Store üzerinde arama yaparak kolaylıkla bulabilirsiniz. Yazıyı bize ileten arkadaşa teşekkürler.

1 yorum:

  1. Hayır hayır bence en iyiler
    MX PLAYER (VİDEO OYNATICI SÜPER PROGRAM)
    Next Launcher 3D (BENCE EN İYİ TEMA)
    İNTERNETTEN İNDİRİLEN (BLACK MART ALPHA): ÜCRETLİ ANDROID UYGULAMALARI BEDAVA İNDİRİR.
    AVG Antivirüs pro ( virüs programı)
    ve
    SwiftKey Tablet veya telefon (iyi uygulama klavye en iyi olur

    YanıtlaSil