17 Mayıs 2013 Cuma

Muhteşem Bir Android Puzzle Oyunu “7×7″

Oyun olsun, sade olsun, sıkmasın, vakit geçirsin diyenlerden misiniz? O zaman 7×7 tam size göre bir puzzle oyunu. Düz mantık bir oyun, bende düz bir şekilde anlatacağım. Oyun bi kere cıvıl cıvıl bol renkli çünkü renkler üzerine kurulu peki oyunda ne yapıyoruz? Açıyoruz oyunumuzu Start New Game diyoruz ve sonra başlıyoruz dizmeye. Aynı rengi yukarıdan aşağıya, soldan sağa veya çapraz olarak 4 defa yan yana dizdiğimizde hop kutular kayboluyor ve puan alıyoruz. Puan aldıkça seviye atlıyor ve bir sonraki gelecek kutu sayısı artmaya başlıyor. Amacımız kutuları tamamen silmek ve en yüksek skoru elde etmek.

1x1.trans Muhteşem Bir Android Puzzle Oyunu 7x7


Oyun içerisinde sınırlı olarak geri alma ve zıplama gibi özel yetenekler var.  Oyuna bir başlıyorsunuz bakmışsınız akşam olmuş. Sıkmadan eğlendiren sade bir yapıya sahip. Google Play Store üzerinde ücretsiz olarak sunulan oyun kısa zamanda binlerce kişi tarafından indirilmiş ve oldukça beğenilmiş durumda. Peki oyunun hiç mi kötü tarafı yok? Evet ne yazık ki var, 7×7 oyunu sadece Android 4.0 ve üzeri işletim sistemine sahip Android cihazlarda çalışmakta.

Boş zamanlarımızda oldukça keyifli dakikalar geçirmemizi sağlayacak oldukça keyifli bir oyun olan 7×7 Android oyununu indirmek için bu linki kullanabilirsiniz. Keyifli oyunlar dileriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder