16 Mayıs 2013 Perşembe

Panasonic’ten Dayanıklı Bir Akıllı “Eluga P P-03E”

Sony’nin Xperia Z modeli ile dayanıklılık ve performansı birleştirmesiyle birlikte yeni çıkan birçok akıllıda bu dayanıklılık yer almaya başladı. Bugün gerçekleştirilen bir etkinlik ile Panasonic, Japonya’da Eluga P P-03E isimli modelini tanıttı. Performans olarak üst seviyede olan bu akıllı IP57 su ve toz geçirmezlik sertifikasına sahip. Xperia Z’ye göre de bu akıllının kulaklık girişinde kapak yer almakta. Böylelikle ürünün Xperia Z’ye göre su ve toz geçirmezliği bir üst seviyeye taşınmış durumda. Panasonic Eluga P p-03 modeli 1.7 GHz hızında çalışan 4 çekirdekli Krait 300 işlemciden güç alıyor.

1x1.trans Panasonicten Dayanıklı Bir Akıllı Eluga P P 03E


Android 4.2 işletim sistemini kullanan akıllı 4.7-inç büyüklüğünde ve 1080p HD ekrana sahip. Performans olarak oldukça iyi durumda olan modelde 2.600 mAh büyüklüğünde batarya yer almakta. Bu batarya bu ürünün birçok akıllıya göre daha uzun kullanım olanağı sunacak gibi görünmekte.

10.9mm kalınlığında olan akıllı 146 gram ağırlığa sahip. Şimdilik Panasonic’in bu akıllısı NTT DoCoMo aracılığı ile Japonya sınırlarında satışa sunulacak. Uluslararası pazarda da boy gösterecek olan bu ürünün ne zaman satışa sunulacağı konusunda şimdilik bir tarih verilmemiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder