21 Mayıs 2013 Salı

Puffin Android Web Tarayıcısı

Yazımız sitemizin iletişim bölümüyle bize ulaşan Hakan isimli arkadaşımız tarafından yazılmıştır. Hakan arkadaşımız bu yazımızda bizlere Puffin isimli Web tarayıcısını tanıtacak. Şimdi diyeceksiniz sanki çok az tarayıcı var bu da gelmiş tarayıcı tanıtıyor diye. Tamam bir tarayıcı sonuçta. Uçuk saçık şeyler beklemiyoruz bizde. Ama diğer tarayıcılardan ayrılması gerekir bir yönüyle. Peki ne var bunda? Şöyle söylesem belki sizi cezbeder. İçinde proxy içeriyor bu tarayıcı daha anlaşılır bir şekilde söyleyecek olursam bu tarayıcının açmayacağı site giremeyeceği adres yok. En önemlisi de bu uygulama FATİH Projesindeki okullarda öğrencilerin favori uygulaması. Anlaşılacağı üzere sizde bu uygulamayı çok seveceksiniz.

1x1.trans Puffin Android Web Tarayıcısı


Uygulamanın arayüzü vs. pek iyi sayılmaz ama işlevi büyük olunca onlar gözardı edilebiliyor. Proxy içermesine rağmen gayet hızlı bir tarayıcı olan Puffin Web Browser’ın Google Play Store üzerinde hem ücretsiz hem de ücretli versiyonu bulunmakta. Ücretsiz versiyonu birçok işinizi hayli hayli görecektir.

Google Play Store üzerinde ücretsiz olarak sunulan Puffin Web Browser Android uygulamasını indirmek için aşağıda belirtmiş olduğumuz bağlantıyı kullanabilirsiniz. Bağlantıda yer alan barkodun nasıl Android cihazınız tarafından taratılacağını bilmiyorsanız bu konumuza göz atmanızı öneriyoruz. Eğer ki taratma yapmadan indirmeyi gerçekleştirmek isterseniz aşağıdaki bağlantıya (resme) tıklamanız yeterli olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder