21 Mayıs 2013 Salı

ReedPad4 Lite’nin Özellikleri ve Fiyatı

Ülkemiz pazarına iyi bir giriş yapan ve iyi satış rakamlarına ulaşan Reeder’in geçtiğimiz dönem tanıttığı ve gene diğer ürünleri gibi fiyat/performans odaklı tableti ReedPad4 Lite bugünkü yazımızın konuğu. Performans olarak orta seviye olarak tabir edebileceğimiz bu ürün 219TL gibi uygun bir fiyattan satış sunulmakta. 24 ay garantili olarak satışa sunulan bu ürün 1.2 GHz hızında çalışan Cortex-A9 tabanlı çift çekirdekli Rockchip 2928 işlemciden güç alıyor. 512 MB DDR3 RAM’e ve MALI400MP grafik işlemciye sahip olan ürün 4 GB dahili hafızayı bünyesinde bulunduruyor. 32GB’a kadar microSD kart desteği sunan ReedPad 4 Lite böylelikle iyi bir hafızaya sahip olabilmekte.

1x1.trans ReedPad4 Litenin Özellikleri ve Fiyatı


7-inç büyüklüğünde TFT-LCD TN teknolojisine sahip ekrana sahip olan ürün Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemini kullanıyor. Ön kısımda 0.3 MP kamera bulunduran modelin arka kısmında kameraya yer verilmemiş. 10 saate kadar kullanım sunan 3.500 mAh büyüklüğünde bataryadan güç alan ürün 7-inç büyüklüğündeki birçok tablete göre daha iyi bir kullanım sunmakta. miniHDMI, Host USB ve kulaklık girişlerine sahip olan ürün Almanca, Arapça, Çince, English, Fransızca, İspanyolca, İtalyanca, Rusça, Türkçe dil seçeneklerini sunmakta.

Ülkemizde birçok teknolojik mağazada ve Reeder’in internet sitesinde satışa sunulan bu ürün uygun fiyatı ile birlikte birçok kullanıcının tercih edeceği ürünlerden birisi olmaya aday.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder