16 Mayıs 2013 Perşembe

Samsung Galaxy Ace 3 Bir Görselde Görüldü

Samsung’un en çok satış gerçekleştirdiği serilerden birisi olan Galaxy Ace serisine yeni dahil olacak Galaxy Ace 3 modelinin çıkmasına kısa bir zaman kaldı. Birçok teknolojik haber sitesinde bu modelin çıkacağına dair haberlere yer verilse de şimdilik ne zaman sunulacağı belirtilmemekte. Son olarak Bluetooth sertifika başvurusunda Galaxy Ace 3′e dair görsel görüldü. Bluetooth SIG organizasyonuna yapılan başvuruda Samsung’un GT-S7272 numaralı bir modeli görülüyor. Bu modelin ise Galaxy Ace 3 olduğu ifade edilmekte. Model numarasının son hanesinde yer alan rakam ise modelin çift SIM desteği sunacağını ifade etmekte.

1x1.trans Samsung Galaxy Ace 3 Bir Görselde Görüldü


Bluetooth başvurusunda ürünün donanımsal özelliklerine yer verilmezken modelin daha önceden internete sızan bilgilerini size sunmaya çalışalım. 1 GHz hızında çalışan çift çekirdekli Cortx-A9 tabanlı işlemciden güç alması beklenen ürünün 1 GB RAM’i bünyesinde bulundurması bekleniyor. 4-inç büyüklüğünde ve 800 x 480 piksel çözünürlüğünde ekrana sahip olması beklenen ürünün 4 GB dahili depolama hafızasına ve microSD kart desteğine sahip olmasına kesin gözle bakılmakta.
5 MP çözünürlüğünde arka kameraya sahip olması beklenen ürünün tek SIM kartlı modelinde Android 4.2.2 işletim sistemine, çift SIM kartlı versiyonda ise Android 4.1.2 sürümüne yer verilmesi bekleniyor. Ayrıca çift SIM kartlı ürünün kısa zamanda Android 4.2.2. sürümüne güncellenmesini bekliyoruz. Ürünün şimdilik fiyatı konusunda bir bilgiye yer verilmezken ülkemiz pazarında da kesinlikle satışa sunulmasına kesin gözle bakmaktayız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder