21 Mayıs 2013 Salı

Samsung Galaxy S4 Mini’nin Yeni Görüntüleri Görüntülendi

Samsung’un büyük bir etkinlik ile tanıtmış olduğu Galaxy S4 modelinin ardından çıkması beklenen Galaxy S4 Mini modelinin yeni görselleri görüntülendi. Haziran ayı içerisinde resmi olarak tanıtılması beklenen bu ürünün teknik özelliklerine de yer verilmiş. 1.6 GHz hızında çalışan çift çekirdekli ARM Cortex A15 mimarisine sahip Exynos 5210 işlemci kullanan akıllının 3G versiyonunda 1 GB RAM, LTE’ye sahip üründe 2 GB RAM bulunuyor. 8 MP çözünürlüğünde arka kameraya sahip olan ürünün 8 GB dahili hafızaya sahip olduğu belirtilmekte. Ayrıca microSD kart desteğine de sahip olan ürünün dahili hafızası daha da arttırılabiliyor. 4.3-inç qHD çözünürlüğünde Super AMOLED ekrana sahip olan ürün Android 4.2.2. Jelley Bean işletim sistemini ve TouchWiz Nature UX 2.0 kullanıcı arayüzünü bünyesinde barındırıyor.




Galaxy S4′de bulunan yazılımlarla birlikte gelen Galaxy S4 Mini içerisinde ayrıca zengin sensör ve kızılötesi portu da bulunuyor. Galaxy S4′de yer alan desenli arka kapağa sahip olan Galaxy S4 Mini’nin herhalde en büyük sorunu kolay çizilebilir yapıya sahip olacak.

Ürünün şimdilik ne zaman tanıtılacağına dair bir bilgi verilmese de Haziran ayı içerisinde tanıtılarak hemen satışa sunulmasını bekliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder