21 Mayıs 2013 Salı

Casper VIA’nın Özellikleri Belli Oldu

Android tablet pazarında iyi bir giriş yapan Casper şimdi de Android telefon pazarına el attı. VIA isimli modelle Android telefon pazarına giriş yapacak olan Casper’ın bu ürününün özellikleri belli oldu. Performans bakımından oldukça iyi bir ürün olacak Casper VIA Intel’in atom işlemcisinden güç alacak. 4.7-inç büyüklüğünde 1280 x 720 piksel çözünürlüğünde ekrana sahip olan üründe ayrıca 1 GB RAM yer alıyor. Android 4.1.2 işletim sistemini kullanan akıllıda 8 GB dahili hafıza bulunmakta. MicroSD kart sayesinde 32 GB’a kadar destek sunan akıllı hafıza konusunda sorun yaşatmayacak. Arka kısımda 8 MP kameraya sahip olan ürünün ön kısmında ise 1.3 MP çözünürlüğünde kamera yer alıyor.

1x1.trans Casper VIAnın Özellikleri Belli Oldu


Wi-Fi, Bluetooth ve GPS veri transfer teknolojilerine sahip olan ürünün satışına Haziran ayı içerisinde başlanması bekleniyor. Android güncelleme konusunda sorun yaratmayacağını belirten Casper yetkililerinin bu ürüne kısa zamanda Android 4.2 güncellemesini sunmasını bekliyoruz.

Casper’ın yeni akıllısı VIA’nın fiyatı konusunda şimdilik bir açıklamaya yer verilmezken ürünün 1.000TL civarında satışa sunulmasını bekliyoruz. Ülkemiz pazarında iyi satışlar gerçekleştiren Casper’ın bu ürünün de iyi bir kitleye ulaşmasını bekliyoruz. Ürün hakkında oluşacak yeni bilgilerden sizleri haberdar edeceğiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder