16 Mayıs 2013 Perşembe

HP Slatebook x2 Tabletlerinin Özellikleri ve Fiyatı

Slate 7 adıyla 7-inçlik tableti piyasaya sunan ve iyi bir satış rakamına ulaşan HP, şimdi de 10.1-inç büyüklüğünde ekrana sahip olan Slatebook x2 isimli tabletini tanıttı. Cortex A-15 tabanlı 4 çekirdeğe ve 1 adet farklı Cortex A-15 çekirdeğe sahip olan ürün yüksek performans isteyen işlemlerde 4 çekirdeği düşük performans isteyen işlemlerde ise tek çekirdeği kullanıyor. NVIDIA Tegra 4 çözümü ile en iyi performansı sunması beklenen bu ürünün ayrıca bu çözümü kullanan ilk ürün olduğunu da belirtmek isteriz. Slatebook x2 tabletinin en büyük özelliklerinden birisi klavyeye sahip olması. Klavyede rahat bir kullanım sunan ürün ayrıca klavye içerisinde yer alan ek batarya ile de uzun süreli kullanım olanağı sunuyor.

1x1.trans HP Slatebook x2 Tabletlerinin Özellikleri ve Fiyatı


10.1-inç Full HD IPS ekrana sahip olan ürün 400 nit parlaklık değeri sunabiliyor. 64 GB dahili depolama hafızasına sahip olan tabletin hafızası ayrıca microSD desteği ile ayrıca arttırılabilmekte. Android 4.2.2 işletim sistemine sahip olan tabletin DTS Sound+ ses teknolojisini ve Tegra Zone desteğine sahip olduğunu belirtmek isteriz. Tegra Zone ne anlama geliyor bilmeyen kullanıcılarımız için ise kısaca bu desteğin Tegra 4 için optimize edilmiş oyunları oynayabilmemize olanak sunduğunu belirtebiliriz.

HP’nin yeni tableti Slatebook x2′nin Ağustos ayı içerisinde satışa sunulması beklenilmekte üst seviye performans özelliklerine sahip olan bu ürünün 480$ fiyat etiketi ile satışa sunulması beklenilmekte. Lakin bu fiyata klavyenin dahil olmadığını da belirtmekte fayda var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder