16 Mayıs 2013 Perşembe

Google Play Games Gelebilir

Google Play Store’un gelecek olan yeni sürümünde gelecek en büyük etkinliğin Google Play Games olması bekleniyor. Android Police tarafından incelenen Google Play Store 3.1.36 versiyonunda çok ciddi değişikliklerin gelmesi bekleniyor. Peki yeni gelecek güncelleme ile karşımıza çıkması beklenen Google Play Games bize ne gibi avantaj sunacak? Gelecek dönemde en çok merak edilecek sorulardan birisi olacak bu soruyu sizlere kısaca şöyle açıklayabiliriz. Google Play Games gelmesi ile birlikte oyunların pek çok ayarlarına hakim oluyoruz. Bunlar arasında bildirimleri engelleme, sesli veya sessiz çalışmasını seçme gibi seçenekler bulunuyor. Kolay bir ara birim sayesinde sağlanacak bu ayarlamalar Android oyunlara daha hakim olmamızı sağlayacak.

1x1.trans Google Play Games Gelebilir

Google Play Store üzerinde beğendiğiniz oyunları ilgi alanına ekleme gibi seçenekleri de sunmaya olanak sağlayacak Google Play Games ile ayrıca oyun kayıtlarını da tutmak mümkün hale gelecek. Örneğin Galaxy S2′de oynamış olduğunuz oyunu Galaxy S3′e de kurduğunuzda iki cihazda da aynı yerden devam edebiliyorsunuz. Tabi ki iki cihazda da aynı kullanıcı adıyla giriş yapmanız gerekiyor.

Apple’da Game Center ile bulunan bu sistemin Android platformunda da yer alması Android oyun sevenlere oldukça iyi bir etki sağlayacak. Google I/O 2013 etkinliğinde karşımıza çıkması beklenen bu yazılımı merakla bekliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder