16 Mayıs 2013 Perşembe

Muhteşem Bir Defans Oyunu “Hills of Glory 3D”

Android platformu üzerinde en çok tercih edilen oyunlar savaş, aksiyon, yarış ve defans oyunları olarak sıralanabilir. Bu sıralamalar içerisinde yer alan defans oyunları aslında hep benzerlik gösteriyor olsa da aralarındaki en büyük fark kesinlikle görsel kalitesidir. Görsel kalite bakımından Google Play Store üzerinde en iyi oyunlardan birisi olarak sayabileceğimiz Hills of Glory 3D defans oyunlarının da içerisinde en kalitelilerinden birisi. Google Play Store üzerinde geçtiğimiz dönemde yer alan Hills of Glory 3D oyunu kısa zamanda binlerce kişi tarafından indirilmiş ve 5 üzerinden 4.8 gibi yüksek bir puan almış durumda.

1x1.trans Muhteşem Bir Defans Oyunu Hills of Glory 3D

Android 2.3 ve üzeri Android telefon ve tabletlerde çalışabilen oyun orta seviye olarak tabir ettiğimiz Android cihazlarda ve üst seviye cihazlarda çalışabilmekte. 43 MB boyutunda olan oyunda stratejinizi en iyi şekilde kullanarak düşmanlarınızı yok etmeniz gerekmekte. Google Play Store üzerinde ücretsiz olarak sunulan oyunun ilk bölümlerinde sizlere kısa ve zorlu olmayan bölümler sunuluyor, tabi ki gelecek bölümlerde bu durum tam tersini almakta ve sizleri oldukça zorlamakta. Bağımlılık derecesi oldukça yüksek olan Hills of Glory 3D Android oyunu sizlerin de seveceği oyunlardan birisi olmaya aday.

Hills of Glory 3D Android oyunu için hazırlanmış kısa video:

Hills of Glory 3D Android oyununu Google Play Store üzerinden ücretsiz olarak indirebilmek için bu linki kullanabilirsiniz. Hills of Glory 3D oyunu ile keyifli dakikalar geçireceğinizi garanti ederiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder